duminică, 26 septembrie 2010

Fericirea care nu dureaza, nu e fericire!

Invatati un lucru de la mine: nu va pierdeti vremea cu relatii. Nu va pierdeti vremea cu speranta ca iubiti pe cineva. Nu pierdeti vremea sperand ca acel cineva va iubeste.
Nu va pierdeti serile de septembrie pe o banca cu un necunoscut care incearca sa va patrunda in suflet folosind replici frumoase.

Daca faceti toate astea....v-ati pierdut zile din viata degeaba. :| De ce? Pentru ca acestor zile ce pareau a fi frumoase vine dezamagirea si o gama de sentimente negative care incearca sa iti inegreasca sufletul. Doar daca esti puternic si constient de acestea poti supravietui. Slabiciunea nu va face decat sa te cufunde intr-o mare de depresie.

Si, ca sa fie invatatura completa, iata si o solutie pentru a evita toate acestea. O solutie care, datorta faptului ca a fost folosita cu neconvingere, nu a functionat...Invatati sa spuneti NU! :)

___________________________________
ps: si asta trebuia sa scriu de ceva timp:|!

5 comentarii:

Verde. spunea...

:-<

mIddLe~PrInCeSs spunea...

Acum imi spune...Mersi de sfat oricum ;)

elena spunea...

:))
cu placere:))
niciodata nu'i pr tarziu:>

غmª spunea...

Ai dreptate :D

App fata :|
Ala e prost pnm ...pana acum se tine dupa tine ca "te iubeste ":-@ pnm si dupaia ....:-j Mamaaa da ce prost e ....Dar ce ma enervez eu :|....Ala nici nu stie ce e aia o relatie :-j :))

elena spunea...

stiu fata:))
habar n'are sa se comporte cu o fata:|

Trimiteți un comentariu